Publiciteitsmateriaal
Makelaars en notarissen

Publiciteitsmateriaal

Reeds jaren zijn wij actief op de markt van het publiciteitsmateriaal. Immobiliënkantoren, notarissen, aannemers,… mogen wij tot onze klanten rekenen. Wij voeren uw opdrachten graag perfect voor u uit; hiervoor krijgt u ter controle het ontwerp per mail doorgestuurd alvorens wij de druk opstarten.

Een greep uit ons aanbod:

  • V-borden en gewone borden

Wij drukken op polipropyleen-borden van 700gr/m² (4mm dikte). De V-borden worden voorzien van de nodige plooien en indien gewenst van de dubbelzijdige kleefband. De bedrukking kan zowel recto als recto/verso.

De beschikbare formaten gaan van 70cm x 50cm tot zelfs 180cm x 100cm!

  • Pijltjes

De pijltjes worden eveneens op polipropyleen-borden van 700gr/m² gedrukt. Deze worden standaard recto/verso gedrukt, zodat u ze op een nette manier kunt aanwenden om beide zijden te laten uitwijzen.

Het standaard formaat van pijltjes is 60cm x 20cm. Andere formaten zijn uiteraard ook verkrijgbaar!

  • Tuinpaalborden

Onze tuinpaalborden moeten over de nodige stevigheid beschikken om weer en wind te kunnen doorstaan aan de tuinpalen. Hiervoor opteren we voor polipropyleen-borden van 1050gr/m² en 5mm dikte. Deze borden worden bovenaan voorzien van 2 dekzeilringen om ze eenvoudig te bevestigen aan de tuinpalen.

  • Spandoeken

Ook voor spandoeken kunt u bij ons terecht. Zowel in vol als in geperforeerd doek. Het formaat en de opdruk kiest u volledig zelf!

  • Stickers

Volledig op maat, met de bedrukking van uw keuze. Om te bevestigen op de V-borden, op vensters, .. Zowel in kleine als grote oplages.

  • Dubbelzijdige kleefband

Indien u liefst zelf de kleefband op uw V-borden bevestigt, zijn deze rollen afzonderlijk verkrijgbaar. Deze acryl-tape wordt geleverd op rollen van 50 meter, met een dikte van 2,5cm of 5cm. Eenvoudig aan te brengen en even eenvoudig te verwijderen.

 

Wenst u meer informatie of een vrijblijvend bezoek van één van onze collega’s, aarzel niet en neem snel contact op met ons!