Publiciteitsmateriaal

Tuinpalen

Tuinpalen

Heeft u weleens een stuk bouwgrond te koop? Een grote eigendom waar u geen mogelijkheid heeft om een bord aan het venster van de woning te plaatsen?

Dan zijn onze tuinpalen het uitgelezen publiciteitsinstrument voor u!

Voordelen van onze tuinpalen :

 

  • Degelijk/kwalitatief: de tuinpalen zijn gemaakt uit gelakte aluminium en bestaan uit 3 delen die met gegalvaniseerde bouten (roesten niet!!) vastgemaakt worden. Met de bijgeleverde grondpin (of bodemplaat) kunt u de tuinpaal stevig in de grond vastkloppen met de hulp van de stamper. Indien u dit op de juiste wijze uitvoert, staat uw tuinpaal perfect recht in de grond!

 

  • Zichtbaar: verkrijgbaar in verschillende, goed zichtbare kleuren: geel, oranje, rood, zwart, wit, lichtblauw, donkerblauw,.. Met een hoogte van 2 meter, is de tuinpaal reeds van ver uiterst goed zichtbaar.

 

  • Duurzaam : onze tuinpalen worden gemaakt uit gelakte aluminium (2 lagen) en niet van hout! Op die manier kunnen wij u een perfecte duurzaamheid van ons product garanderen! De kokers hebben een afmeting van 70mmx70mm en de totale hoogte van de tuinpaal is maar liefst 2 meter.