Publiciteitsmateriaal

Etalage communicatie

Etalageschermen zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Meer en meer zie je ze opduiken bij vastgoedmakelaars, reisbureaus, banken, verzekeringskantoren, garages,…  Een hedendaags design met de juiste verlichting wekt interesse, trekt de aandacht en lokt de mensen binnen.

Dankzij onze verlichte LED etalage-displays verhoogt u uw zichtbaarheid en zullen uw sales gegarandeerd een boost krijgen!

Crealight Europe staat garant voor uitstekende prijzen, persoonlijke service en kwaliteit.  U kunt tevens beroep doen op onze eigen plaatsingsdienst.

De LED displays zijn te verkrijgen in verschillende formaten en kunnen zowel hangend als staand gemonteerd worden.

Contacteer ons voor meer info

Producten

Vastgoedmarketing

Voor de verkoop, verhuur en overname van onroerende goederen wordt gebruik gemaakt van V-borden, gewone borden, tuinpalen, stickers, spandoeken, …

Hierdoor komt u terecht in de wereld van het publiciteit maken, de wereld waar wij ons thuis voelen en waar wij u graag bijstaan en wegwijs maken!

Heeft u een aangepast verzoek voor specifieke borden, wenst u een speciaal ontwerp, heeft u een bijzondere vraag? Wij stellen graag vrijblijvend een passend voorstel met offerte voor u samen!

Contacteer ons voor meer info

Producten